Niške vesti

Nišville na Sajmu turizma

nisvilleNakon zapaženog učešća 18.septembra u Regionalnoj privrednoj komori Leskovac na radionici „Unapređenje kvaliteta turističkog proizvoda manifestacije / događaji“ u organizaciji Privredne komore Srbije (u čijoj je akciji „Najbolje iz Srbije“ Nišville proglašen za jedan od srpskih brendova) i Ministarstva finansija i privrede – sektor za turizam, Nišville Jazz Festival predstaviće se i na predstojećem Sajmu turizma u Novom Sadu, koji će se održati od 27. do 30.septembra 2012.

Nišville Jazz Festival imaće aktivno učešće na okruglom stolu sa temom „Stanje i mogućnosti unapređenja turističkog proizvoda – Događaji / Manifestacije u Srbiji“ u kongresnom centru Master novosadskog sajma u četvrtak, 27.septembra od 15:00 do 16:30h, pod okriljem Grupacije organizatora privredno turističkih manifestacija.

U petak, 28.septembra na bini Aula Master Centra na sajmu sa početkom u 17:30h, Nišville će imati audio – vizuelnu prezentaciju festivala i mini koncert novosadskog etno – jazz sastava „Lepi Jova“, koji je, inače, nastupio ove godine u glavnom programu ovgodišnjeg izdanja festivala.

Na Sajmu, Nišville će biti biti na zajedničkom štandu sa Turističkom Organizacijom Niša i Opštinom Niška Banja.

Pročitajte i...