NisCafe Tabloid

Niški LDP: Da se svi odreknu nekoga i svakoga

ldp-u-akcijiKako su Južne Vesti prenele, Niški odbor LDP-a pozvao je vlast da pojedine direktore niških preduzeća u v.d. stanju ne imenuje na mesto direktora. Glavni razlog za ovakav poziv je, kako kaže predsednik Gradskog odbora LDP Srđan Pešić Peša, to što su pojedini direktori obrukli gradsku vlast.

– Tražimo da Milutin Ilić ne bude direktor Toplane, jer je pretio novinarima, tražimo da Sanja Micić bude smenjena sa mesta savetnika direktor Tržnice, jer je najflagrantnije kršila svoj položaj, tražimo da Miljan Jovanović ne bude direktor Direkcije za saobraćaj, jer je bio okrivljen da je namestio glasanje za najpopularnijeg Nišliju, tražimo da Jelica Velaja bude smenjena sa mesta načelnice, tražimo da Milić Petrović ne bude direktor Galerije savremene likovne umetnosti, jer je osuđivan za prekršaj u prethodnom direktorskom mandatu i tražimo da Ivan Vuković ne bude direktor Narodnog pozorišta, jer ne ispunjava uslove konkursa – kaže Pešić.

Međutim, ono što javnost ne zna da je iza zatvorenih vrata odmah posle ove „zvanične“ press konferencije održana još jedna, sa još većim zahtevima a do kojih je NisCafe Tabloid putem svojih jakih veza pri vrhu LDP-a uspeo da dođe.

– Tražimo da Miki Maus više ne nosi crvene gaće jer znamo dobro de su nas „crveni“ doveli. Može recimo ljubičaste. Tražimo da mediji prestanu da pišu da nas ima dvanaest jer je jedan član povređen i samim tim ne dolazi više na sastanke. Znači jedanaest smo. Tražimo da Tabloid prestane da izmišlja činjenice o meni na učešću u skorašnjem kursu, jer imam dokaz da sam obojio ne samo Sekača, nego i Splintera. Tražimo da BIA u saradnji sa FBI ili eventualno CIA napokon zvanično pokrene „Dosije Vuković“ i da se Zoran Ćirić vrati u Pozorište jer se mnogo naljutio. Tražimo i da ljudi ozbiljno shvate naš apel za koncert Svetlane Cece Ražnatović i dođu u što većem broju jer nam je prošla akcija prikupljanja sredstava za što više izvođenja predstave „Konstanitn“ totalno propala. Čak smo i kazne neke plaćali – zaključio je Peša.

skupljanje-priloga
(neslavno završena akcija sakupljanja priloga)

Pročitajte i...