Niške vesti, Promocije, sajmovi, festivali

Niš Week Festival – Najveći festival u regionu

Niš Week Festival

Niš se sprema za spektakl koji će obuhvatiti najrazličitije ukuse, ritmove i aktivnosti! Od 13. do 16. juna, Niška tvrđava postaje epicentar zabave, hrane i pića na Niš Week Festivalu, najvećem F & B Festivalu na ovim prostorima. Ovaj događaj obećava da će zadovoljiti i najizbirljivije posetioce, nudeći nezaboravno iskustvo u svakom kutku.

Sa čak 15 raznolikih zona namenjenih svim uzrastima, Festival će pokriti širok spektar interesovanja. Bilo da ste ljubitelj vrhunske gastronomije, muzike, sporta ili umetnosti, očekuje vas nešto što će vas oduševiti.

Najveća zvezda Festivala sigurno će biti izvanredna ponuda hrane i pića koja će zadovoljiti i najistančanije gurmane. Od lokalnih specijaliteta do internacionalnih kulinarskih delicija, Niš Week Festival nudi pravi raj za vaše čulo ukusa.

Ali to nije sve! Poznati izvođači će upotpuniti festivalsku atmosferu svojim nezaboravnim nastupima. Spremite se za nezaboravne koncerte koji će vas držati na nogama i podići energiju do maksimuma.

Sportski entuzijasti takođe neće biti razočarani, jer će imati priliku da se okušaju u različitim sportskim aktivnostima i takmičenjima. Bez obzira da li ste ljubitelj adrenalinskih izazova ili opuštajućih rekreacija, na Festivalu će biti nešto za svakoga.

Naravno, nismo zaboravili ni našu glavnu binu, gde će nastupiti vrhunski izvođači kao što su Sergej Ćetković, Hari Mata Hari i Abba Tribute.

Pripremite se za nezaboravne trenutke uz njihove hitove koji će vas ostaviti bez daha.

13. jun četvrtak

Hari Mata Hari
Karte pogledajte na linku

14. jun petak

Sergej Ćetković
Karte pogledajte na linku

15. jun subota

Ring ABBA Tribute
Karte pogledajte na linku

Niš Week Festival je događaj koji ne smete propustiti! Upustite se u avanturu ukusa, zvukova i zabave od 13. do 16. juna.

Ulaz je slobodan za sve zone, osim Main, gde će biti održani najveći koncerti. Pridružite nam se i budite deo ovog nezaboravnog iskustva!

Pročitajte i...