Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Mrzim ovu pesmu

Mrzim ovu pesmu

mrzim-ovu-pesmuInternet portal NME sastavio listu najdosadnijih pesama na svetu.
O ukusima se ne raspravlja, tako da uredništvo muzičkog magazina daje “ponudu” od 25 najgorih, najdosadnijih, najiritantnijih pesama ikada, i ostavlja vam mogućnost da sami procenite da li se među kandidatima nalazi i neka pesma koja vas tera da se naježite.

Lista počinje sa Brunom Marsom, njegovom pesmom “The lazy song” i pitanjem “zašto?”

“Shvatamo da možeš da sediš kući, držiš ruku u pantalonama, ali te molimo da nam ne pevaš o tome”, piše NME.

“Lenjivca” slede Florence & The Machine sa pesmom “You’ve got the love” i naslovna tema filma “Alvin i veverice” – “I like to move it, move it”.

“Zašto nas nervira ova pesma? Reel2Reel numera je ubrzana i pevaju je čupava, animirana stvorenja”.

Alvina sledi Des’ree sa pesmom “Life”, koja je simpatična “samo po sebi”, ali je u jednom periodu emitovana više puta nego što je trebalo, taman koliko da skapiramo da je tekst u pesmi pomalo čudan – “ne želim da vidim duha, radije bih pojela parče tosta…”.

Na listi su se našli “Pepersi” sa pesmom “Suck my kiss”, a zahvaljujući tekstu pesme “Earth song” i legendarni Majkl Džekson. “Šta ćemo sa slonovima, da li smo izgubili njihovo poverenje”…samo je deo teksta pesme zbog kojeg se kralj popa našao na listi.

U najiritantnije spada Crazy frog “Axel F”, LMFAO i “Party Rock Anthem” koja je “toliko loša da ju je sigurno pisao Will.I.Am, onda, sasvim slučajno, Will.I.Am i njegov Black Eyed Peas sa numerom “My humps”, Cranberries sa pesmom “Zombie” i pesma iz Mapet šoua “Mahna Mahna”. Razlog? “Osoba koja drži ovu pesmu kao melodiju na svom mobilnom telefonu, mora da je serijski ubica”.

Listu zaokružuju Flo Rida i “Right Round”, Maroon 5 “Moves Like Jagger”, Limp Bizkit i pesma “Rollin” kao i Dido sa pesmom “Thank You”.

Mondo

Ostavi komentar