Clubbing

Lea Dobričić

leaMiljenica niške publike Lea Dobričić, vraća se u naš grad 15. novembra, kako bi nam izborom muzike ispričala fantastična iskustva sa Ibice.

Lea Dobričić je već godinama omiljena među domaćom publikom, kako zbog odličnog miksa deep housea, tech housea i techna, tako i zbog dobre energije kojom uvek osvoji dancefloor. Ovog leta, nakon trijumfa na Burn Studios DJ takmičenju na Ibici, njeno DJ znanje i harizma odjeknuli su širom Evrope.

Lea je, zahvaljujući pobedi, osvojila letnju rezidenturu u jednom od najpoznatijih svetskih klubova – čuvenom Privilegeu na Ibici, radila je sa Laurentom Garnierom, nastupala na najluđem španskom festivalu Monegros, zatvorila petak na Exit Dance Areni sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem, a njen „Disconnect It“ našao se na homepageu Beatporta!

„Disconnect It“ samo je jedna od traka koje ćete čuti u Leinom 3-časovnom setu klubu Feedback u petak, 15. novembra. Za zagrevanje će biti zadužen Neman (Zero Gravity), dok će outro set raditi Mario (Utopia). Karta na ulazu koštaće 250 rsd.

Pročitajte i...