Koncerti, Niške vesti

Koncert Stereo Banane u Banovini

Stereo banana koncert

Koncert grupe „Stereo Banana“ održaće se nakon sedam godina u Nišu, u Banovini. Publika će imati priliku da čuje stare hitove ove grupe, ali i one koji su obeležili novi, treći po redu album „Niške strasti“, čija promocija je zakazana za subotu 24. septembra od 19:30 sati.

Nakon nekoliko godina pauze,grupa je nedavno izdala treći album “Niške strasti”, a koncertna promocija će biti u Nišu. Pesme s novog albuma “Sandale”, “Hare, Hare”, “Smrt Branka Miljkovića” samo su neke koje će Nišlije zapevati zajedno sa izvođačima, a muzičari najavljuju i brojne goste.

Novi album Stereo Banane “Niške strasti” dostupan je na streaming platformama. Izdanje je objavila mlada diskografska kuća Midget Unit Records.

“Osim nas nastupiće i naš prijatelj i saborac DJ Tjamil. Ovaj samuraj je zadužen za predjelo, a ako budete tražili repete, dobićete i dezert. Pored njega, niškoj publici će se predstaviti i Južni Petar, mladi izvođač sa lokala, čija je pesma “Majanje” jako brzo postala andergraund hit. Imaćemo još neke goste iznenađenja”, piše u događaju na Fejsbuku.

Cena karata je 800 dinara i mogu se kupiti u Ministarstvo Beer Bar (Vojvode Vuka 12), dok će se ulaznice pred sam koncert prodavati po ceni od 1.000 dinara.

Izvor: Citysmart

Pročitajte i...