Niške vesti

Jelen za Niš

jelenJelen Pivo i Grad Niš urediće deo Nišavskog keja, od Banovine do Gusara, kao i Univerzitetsko naselje Stevan Sinđelić. Radovi počinju u subotu 11. maja i trajaće do utorka, 14. maja. Tako posle Vranja, projekat „Jelen za lepšu Srbiju“ stiže i u Niš, treći po veličini grad u Srbiji.

„Apatinskoj pivari je čast da zajedno sa gradskim vlastima, doprinese uređenju grada sa bogatom tradicijom i bogatim kulturno-istorijskim nasleđem. Tim „Jelen za lepšu Srbiju“ sa nestrpljenjem očekuje početak radova u Nišu, kako bi Nišlijama omogućili da ugodnije provode slobodno vreme i opuste se na svojim omiljenim mestima za druženje.“ – poručila je Sanja Ivaniš, PR menadžerka Apatinske pivare.

Tako će Nišavski kej i naselje Stevan Sinđelić dobiti potpuno nov mobilijar: nove klupe i stolove, nadstrešnice, kao i nove kante za đubre. Kej je jedno od najposećenijih mesta u gradu, a naselje Sinđelić, koje je sagrađeno za talentovane studente i u kome stanuje skoro 7 hiljada ljudi, biće uređeno na ovaj način po prvi put. Po završetku radova, predstavnici Apatinske pivare predaće renovirana mesta gradonačelniku Niša Zoranu Perišiću.

„Zahvaljujemo se Apatinskoj pivari kao društveno odgovornoj kompaniji, koja je prepoznala Grad Niš kao pravo mesto za realizaciju projekta „Jelen za lepšu Srbiju.“ – izjavio je Zoran Perišić, gradonačelnik Niša.

„Zahvaljujem se gradonačelniku Grada Niša gospodinu Zoranu Perišiću i Apatinskoj Pivari na doprinosu uređenja dve najposećenije lokacije na teritoriji GO Crveni Krst, koje će omogućiti našim sugrađanima prijatnije provođenje slobodnog vremena na svojim omiljenim mestima.“ – poručio je Darko Bulatović, predsednik Gradske opštine Crveni Krst.

Tim Apatinske pivare „Jelen za lepšu Srbiju“ prethodno je obnovio čuveno izletište Ćoška u Vranju i omogućio stanovnicima tog grada da posle dvadeset godina provedu Prvomajski uranak na omiljenom izletištu. Ove godine Jelen tim posetiće i druge veće gradove Srbije.

Pročitajte i...