Niške vesti

Jedan Nišlija više

nislija-viseKompanija IDEA je avgust proglasila za Mesec beba i od 1. avgusta startuje sa akcijom u okviru koje će tokom celog meseca svakoj porodilji poklanjati K plus bebi paket, drugu godinu za redom. Ovaj paket sačinjen je od Be-Be pelena i kozmetike za negu novorođenčadi. Za one mame koje rode dvojke ili trojke IDEA je pripremila specijalan poklon – kolica za blizance, odnosno trojke, koji će im biti uručeni po završetku akcije.Predstavnici kompanije IDEA će jednom nedeljno posećivati porodilište i dostavljati navedene poklone.

Akcija „Jedan Nišlija više“ započeta je prošle godine i naišla je na opšte odobravanje Nišlija. Tokom prošlogodišnjeg Mesecabebapoklonjeno je 358 BeBepaketai 15 kolicazablizance, koja će roditeljima olakšati svakodnevni život sa mališanima.

Povodom početka akcije „Jedan Nišlija više“ koju po drugi putkompanija IDEA sprovodi tokom avgusta meseca u Nišu,regionalni direktor Slobodan Titin dodelio je prošle godine poklonesvim majkama koje su rodile bebeod ponoći, 1.avgusta. Svečano uručenje je organizovano u porodilištu Kliničkog centra Niš, auz predstavnike kompanije IDEA prisustvovali sumu i čelnici KC Niš, kao i porodilje sa bebama.

IDEA na ovaj način nastavlja da sprovodi programe podrške lokalnoj zajednici. Akcija orijentisana na najmlađe sugrađane još jednom dokazuje da je IDEA kompanija koja neguje tradicionalne vrednosti i želi da pomogne porast nataliteta.

Pročitajte i...