Ovo niste znali

Iznajmljivanje bežičnih bubica – najpovoljnije cene!

Bežične bubice

Vreme je ispitnih rokova i svakoga dana smanjuje se šansa da ćete spremiti ispit i položiti ga. Spremate prezentaciju i strahujete da ona neće biti na vrhunskom nivou jer niste imali dovoljno vremena da zapamtite sve detalje.

Nemojte brinuti – rešenje za Vas postoji!

Bežična bubica je set uredjaj koji se proizvodi za namene skrivene komunikacije. Može se koristiti za poslovne sastanke, prezentacije, prilikom igranja pokera, polaganja ispita i testova kao i za bilo koju vrstu bežične komunikacije sa sagovornikom.

Bubice team Vam predstavlja nove, najmanje i najkvalitetnije uredjaje za bežičnu komunikaciju – bežične bubice. Razlika izmedju starih i novih modela je neuporediva i po pitanju oblika i obima, kao i kvaliteta zvuka. Spada u grupu potpuno neprimetnih i nevidljivih uredjaja prečnika od 2 – 4 mm. Funkcioniše tako što se lako stavlja u ušni kanal i vadi iz njega pomoću pincete. Spolja je potpuno nevidljiva a pomoću antene i mikrofona povezuje se na mobilni telefon i tako se ostvaruje veza sa sagovornikom.

Bežične bubice

Zahvaljujući novijim tehnologijama, sada u ponudi imamo i bežične bubice preko bluetooth-a. Konekcija ove bubice je moguća preko svih modela mobilnih telefona a jednostavnija je za upotrebu jer za nju nisu potrebni antena i mokrofon već se komunikacija ostvaruje bežično. Telefon ne mora da bude kod Vas već može biti udaljen do 10m.

Bubice za ispite su zbog svoje praktične primene najtraženiji uredjaj na našim prostorima. Nakon dugog niza godina u ovom poslu i velikog iskustva sa klijentima, možemo vam sa sigurnošću ponuditi najpovoljnije cene za iznajmljivanje bubica.

Garantujemo kvalitetom.
Postoji mogućnost slanja poštom kao i ličnog preuzimanja.
Uz naše usluge nudimo i besplatnu tehničku podršku i uputstva za korišćenje.

Najbolja preporuka za Bubice Team je veliki broj zadovoljnih kupaca. Pridružite im se.