NisCafe Tabloid, Video galerija

Izbačen sa Vrežinskog bazena zbog pristojnog ponašanja

Vrežinski bazen

Nečuveni skandal desio se juče na Vrežinskim bazenima. Naime, izvesni Dobrivoje Đorđević (27) se, verovali ili ne, ponašao sasvim normalno i pristojno na ovoj lokaciji! Posetioci bazena su prosto bili zaprepašćeni i šokirani ovako drskim ponašanjem ovog provokatora.

Kada je već svima dozlogrdilo i kad su se ljudi počeli osećati uznemireno, spasilačka služba i obezbeđenje su morali da reaguju i Dobrivoje je bio izbačen.

Spasilac na popularnoj „Vrežini“ Đorđe Mitrović, vidno iznerviran, prokomentarisao je ovaj nemili događaj.

„Još uvek sam u šoku zbog svega ovoga. Čim je ušao meni je nešto bilo sumnjivo. Ajde što nije istetoviran, to sam još i viđao, nema problema, ali je već počeo da iritira okolinu kad je sasvim normalno hodao, bez talasanja. Znate, ovde postoji neki kodeks ponašanja koji mora da se poštuje. Siguran sam da je i ovaj bezobraznik to znao.

Ali i preko toga sam moga da pređem. Međutim, kada je na maloj skakaonici čekao da osoba koja je skočila pre njega izroni iz vode, umesto da joj lepo, kao sav normalan svet, skoči na glavu, to već nisam mogao da izdržim! Morao sam da nešto da preduzmem.“ – završava Mitrović.

Dobrivoje je posle ovoga dobio doživotnu zabranu ulaska na bazene, a protiv njega će se podneti i krivična prijava za ometanje javnog reda i mira.

I.J.

Pročitajte i...