Promocije, sajmovi, festivali

Informacione tehnologije u prste!

open-it AIESEC u Nišu i ove godine organizuje IT događaj „Open IT“ za studente niškog Univerziteta, sa ciljem da prošire znanje u pogledu informacionih tehnologija, jednoj od najbitnijih i neophodnih stvari današnjice.

„Open IT“ projekat namenjen je studentima i trajaće tri nedelje, od 1-19.11.2010.
Prva nedelja namenjena je studentima elektronike sa četvorodnevnim predavanjima u vidu IT konferencije (1-4.11.2010.), gde će im svoje znanje, iskustva i praktične primere preneti eminentni predavači iz najuspešnijih kompanija u oblasti Informacionih tehnologija (Huge Media, Accordia, Irvas, Atomia-Troxo, Seavus, NLP i dr.).
Druge dve nedelje namenjene su studentima svih ostalih fakulteta Univerziteta u Nišu u vidu IT kursa (8-19.11.2010), a predavanja i radionice će voditi jedni od najboljih studenata Elektronskog fakulteta u Nišu.
Cilj samog projekta jeste da se studenti upoznaju sa Informacionim tehnologijama, sa njihovim mnogobrojnim mogućnostima, „cakama“, bržim putevima do potrebnih i korisnih informacija. Svakom pojedincu će konferencija biti od velike koristi, jer će svo stečeno znanje moći da primenjuje sada i u budućnosti.

Otvaranje novih mogućnosti za usavršavanje, sticanje novih znanja i mogućnosti, upoznavanje puno novih ljudi, biće motivacija da se studenti prijave na ovu konferenciju. Prijave se mogu preuzeti sa naših sajtova www.nis.openit.rs ili www.nis.aiesec.org.rs.

Dodatne informacije o „Open IT“ događaju mogu se dobiti na pomenutim sajtovima ili na brojeve telefona +381.18.528.647 i 069.22.16.339.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladima da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Prisustvom na preko 1700 univerziteta u preko 100 zemalja sveta, AIESEC je najveća studentska organizacija na svetu.

Pročitajte i...