Niške vesti

III takmičenje u bacanju bumeranga

bumernagMašinsko- tehnička škola „15.maj“ u saradnji sa TŠ „Prota Stevan Dimitrijević“, ove godine organizuje jubilarno III takmičenje u bacanju bumeranga. Oni pozivaju sve srednjoškolce i učenike sedmog i osmog razreda osnovnih škola da se prijave, jer ih pored dobrog sporta očekuju i vredne nagrade.

“ Ove godine naš događaj nosi slogan „Danas bacam za svoju budućnost“, očekuje se dolazak nekoliko eminentnijih ličnosti na velikom gala finalu na kome će se nadmetati najbolji, koji su prošli kvalifikacije“- poručuju organizatori.

Same kvalifikacije odigraće se 13. aprila od 10.00h na platou ispred logora „Crveni krst“, dok će veliko finale biti odigrano 13. maja od 11.00h. Na velikom finalu će pored plesne grupe „3RUN jug“ nastupiti i nekoliko bendova, tako da je ove godine takmičenje otvoreno za sve nišlije.

“ Budući da su nam mnogi sugrađani pisali da bi voleli da posete ovaj događaj odlučili smo se na ovu varijantu. Dakle, pored srednjoškolaca pozivamo i sve građane da 13. naja dođu na plato ispred logora „Crveni krst“ i da svi zajedno uživamo u dobroj muzici, dobrom bacanju i dobroj atmosferi“- izjava organizatora.

Za sve one koji nisu u mogućnosti da prate događaj uživo, obezbeđen je live prenos na internetu. Takmičari će se nadmetati u disciplini „Aussie round“ u kojoj se bumerang baca 5 puta iz centralnog dela kruga prečnika 3 metra, a njegovo hvatanje u zoni što bližoj centru donosi više bodova.

Četvrtak, 15. april- 13.maj.2014. – Plato ispred logora „Crveni Krst“

Zainteresovani mogu da se dodatno informišu i prijave na telefone: 063/424629, 018/588581

Pročitajte i...