Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Idea&Fructal Dream team

Idea&Fructal Dream team

fructalPovodom predstojećeg Evropskog prvenstva u košarci, IDEA i Fructal obradovaće sve ljubitelje basketa, budući da će u periodu od 17. do 31. avgusta 2013. godine, organizovati turnire u košarci širom Srbije, pod nazivom “Idea&Fructal Dream team” u saradnji sa Fruktalom.

Zainteresovani će u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu u svim objektima kompanije IDEAkupovinom FRUKTAL-ovih proizvoda u vrednosti od 300 dinimati mogućnost da se prijave za turnir.

Nakon održavanja takmičenja po gradovima koji će se održati u Nišu i Kragujevcu 17. avgusta, u Novom Sadu i Beogradu 24. avgusta, finalisti će se 31. avgusta susresti na terenu u Beogradu, gde će se videti ko je “zakucao veliko finale” i osvojio nagradno putovanje na finale dugo očekivanog košarkaškog spektakla. IDEA i Fructal su pripremili i utešne nagrade, ekipe iz finala očekuju brendirani dresovi i sportske torbe.

IDEA i Fructal pod nazivom “IDEA i Fructal Deam team” pozivaju sve zainteresovane građane da se prijave na turnir i “fer play” igrom demonstriraju sportski duh.

Više informacija

Ostavi komentar