NisCafe Tabloid

Holivud u Nišu: Vuković snima film o Blagojeviću

wb-logoKako Nišafe Tabloid nezvanično saznaje, holivudski studio Warner Bros uskoro će početi sa predpordukcijom filma čiji je radni naslov „Nosio je žutu traku“ a koji će se u potpunosti snimati u našem gradu.

U pitanju je priča o hrabrom niškom novinaru koji otkriva mrežu međunarodnog kriminala i korupcije i koji zbog toga biva progonjen od opasnih kriminalaca i belosvetske mafije. Glavna uloga poverena je Predragu Blagojeviću, uredniku Južnih Vesti prema čijoj životnoj priči se film i snima a scenario će raditi naš proslavljeni pisac Zoran Ćirić Magični.

Uloga glavnog negativca Pukovnika Dobrita poverena je Entoniju Hopkinsu dok će uloga mlade novinarke koja se zaljubljuje su svog urednika-mentora biti poverena Ivani Slavković poznatijoj i kao Chery Kiss kojoj će ovo biti prva uloga u filmovima koji nisu za odrasle.

Režiser ovog ostvarenja biće Ivan Vuković, direktor pozorišta i trenutno najomraženiji čovek u gradu na Nišavi.

„Drago mi je što je došlo do ovog…“, rekao je Tabloidu Vuković. „Ja sam zahvaljujući mojim medijskim sponzorima (Južne Vesti, NC Tabloid i niško dopisništvo Blica) uspeo da na listi omraženih prešišam Sadama Huseina, Džeka Trboseka, Doktora MenGelea i golmana Stojkovića zvanog iz milošte „Mustafa“…

Sada sam prvi na listi a to je skrenulo pažnju čelnim ljudima Warner Brosa koji su mi ponudili ovaj posao. Biće pravi izazov pretočiti ovu potresnu životnu priču u film, naročito ako imamo u vidu burnu Blagojevićevu biografiju koja prepuna pristupnica, iskaznica ali ne i ispisnica. Svejedno. radujem se što ću raditi sa Peđom, a možda mu nekad i platim pivo!“

ivanaIvanu Slavković smo pitali šta misli o radu sa starijim i iskusnijim kolegom.

„Peđa je tako muževan, kad vidim ono njegovo pivsko stomače, sve me prođu žmarci!“

Ser Entoni Hopkins, koji će u filmu igrati strašnog pukovnika Dobrita, koji se nalazi na čelu zloglasne organizacije „Toplana“ čiji je cilj da uništi svet, rekao nam je da je ovo njegova najzahtevnija uloga još od uloge Hanibala Lektora.

„Imao sam prilike da preslušam autentični snimak pretnji koje je Dobri uputio Blagojeviću. Tri dana posle toga nisam mogao da spavam od straha!“, izjavio je vidno uzrujani glumac.

Kako saznajemo, gradonačelnika Perišića će u filmu igrati Hju Lori koji je već poznat po ulogama ljudi od medicine, dr. Mileta Ilića je igrati Piter Dinklidž, poznat po ulozi Tiriona Lanistera u serijalu „Igra prestola“, Srđana Pešića Pešu će igrati Bata Đoša, poznat po ulogama intelektualaca koji imaju problem sa gramatikom, dok je uloga Predraga Blagojevića poverena mladom i perspektivnom glumcu Predragu Blagojeviću.

Da podsetimo:

Džek Vorner zainteresovan za menadžerske usluge Predraga Blagojevića

jack-wornerDžek Vorner, šef velikog studija Varner Bros izrazio je interesovanja za angažman Predraga Blagojevića u okviru studijskih poslova vezanih za lance bioskopa.

„Čuo sam da je taj mladić postigao sjajne rezultate kao predsednik upravnog odbora Niš Filma.“, rekao je Vorner. „Naime, posle njegovog predsednikovanja – Niš Film više ne postoji!

Zainteresovani smo da angažujemo Peđu u akciji zatvaranja 1700 sinepleksa u Atlanti i Kentakiju.“

Kako NišCafe Tabloid saznaje, došlo je do proceduralnog problema u ovom slučaju što je odložilo Blagojevićev angažman.

Naime, Varner Bros. ne zna kome tačno da pošalje dopis – centrali Demokratske stranke ili centrali URS-a.

Poslednja vest: VUKOVIĆ PLATIO PIVO BLAGOJEVIĆU!

pedja-i-vukovic2

Pročitajte i...