Koncerti

Goribor

goriborGoribor je verovatno jedan od najvećih bendova i najinteresantnijih muzičkih fenomena sa regionalne scene devedesetih godina. Bend je nastao u Boru, a u Srbiju se probijao preko Hrvatske u najtežim vremenima, posebno za kreativce. Uspeli su da dokažu da muzika i normalni ljudi premošćavaju sve državne i nacionalne granice. Posebno je interesantna činjenica da su Goribor prvo postali popularni u zemljama regiona, a tek onda i u Srbiji. Ali su zato, od trenutka proboja na domaći teren, postali sinonim za novu srpsku scenu.

Nakon kreativne pauze na kojoj je nastala nova numera, „Jureći ljubav“, GORIBOR će ponovo izaći pred nišku publiku 1. novembra u klubu Feedback. Posle Beograda i Gun kluba, Goribor dolazi u Niš, na poznatom terenu u prostoru gde bend inače održava probe.

Nišlije će biti u prilici da dočekaju bend koji je svoju koncertnu pauzu okončao rasprodanim septembarskim nastupom u Zagrebu, na kom je ujedno snimljen i prvi live DVD benda. Nakon toga, Goribor je rasprodao i dupli koncert u Gun Klubu a zbog velikog interesovanja zakazan je još jedan koncert u Beogradu 2. novembra.

Kao predgrupa, u Nišu će nastupiti niški bend Fibonačijev Niz.

Prvih sto ulaznica za niški koncert koštaće 400 dinara, a nakon rasprodaje ovog kontigenta cena u pretprodaji biće 500 dinara.

Na dan koncerta ulaznice će se plaćati 600 dinara. Prodaja se vrši u radnji „VINTAGE SHOP“, na kraju Davidove ulice

Pročitajte i...