Koncerti

Goblini u Nišu

goblini

Posle više od dve godine, kultni šabački punk-rock bend Goblini nastupiće u Nišu. Koncert će biti održan u nedelju 26. oktobra na Niškom sajmištu sa početkom od 21 sat i trajaće preko 2 sata. Niško sajmište se nalazi na adresi Vizantijski bulevar bb, kod Roda centra (bivši Mercator centar).

Ovim koncertom Goblini će promovisati svoj novi studijski album „Roba s greškom“ koji je posle 14 godina pauze objavljen krajem 2013. godine, a prvi koncert na ovoj turneji održan je u beogradskoj Hali sportova pred oko 4000 fanova.

Pred koncert u Nišu, pevač i frontmen Goblina, Branko Golubović-Golub poručuje:“Izuzetno smo zadovoljni što nam se pruža prilika da Niškoj publici napokon predstavimo naše poslednje izdanje. Kada smo se videli pre dve godine na koncertu u Banovini, to je bilo jedno od naših obećanja koje smo i ispunili: vraćamo se u Niš sa spiskom pesama koji je obogaćen pesmama koje do sada nismo imali prilike da sviramo u Nišu. Niška publika je oduvek bila tu da nas podrži i da bude uz nas a mi to nikada ne zaboravljamo. IMA NAS!“

Cena ulaznice je 600 dinara u pretprodaji i one se od danas mogu kupiti u Music House-u (Generala Milojka Lešjanina 12, kod Simfonijskog), CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shopu (prizemlje Kalče).

Pročitajte i...