NišCafe

Gibonni u hali Čair u Nišu

gibonni u nišu

Zlatan Stipišić Džiboni dolazi u Niš posle upravo završene uspešne mini turneje po SAD i Kanadi, gde je nastupao u čuvenoj dvorani „House of Blues“ u Čikagu, kao i u Torontu i Los Anđelesu. Koncert u „Čairu“ će, kako sada stvari stoje, do kraja ove godine biti jedini susret Džibonija sa srpskom publikom, a možda i duže.

– Imam veliki koncert u Nišu, kao što znate, a pose toga će me moji saradnici zaključati u studio dok ne završim novi album – duhovito objašnjava muzičar iz Splita, poznat po muzičkom spoju roka, savremenog popa i dalmatinskog zvuka.

Ulaznica za Džibonijev koncert 30. oktobra u hali „Čair“ košta 900 dinara preko mreže Eventim, kao i na prodajnom pultu u Obrenovićevoj ulici i menjačnici „Pirana“ u Nišu.

Ipak, Džiboniju koncert 30. oktobra u „Čairu“ neće biti prvi susret sa Nišlijama, jer je još kao pevač splitskog hard rok sastava „Osmi putnik“ nastupao u gradu na Nišavi krajem osamdesetih.

– To je bio koncert na stadionu, a domaćini su bili „Kerber“, pa su nas zvali u goste. Sećam se da je stadion bio pun i da su nas ljudi odlično primili – kaže Džiboni.

Pročitajte i...