NisCafe Tabloid

Epilog sage “Rundek i ajkule“

darko-rundek2Kako nezvanično saznajemo, koncert Darko Rundek Trija, koji je bio planiran za večeras, zbog najezde meduza, morskih kornjača i tu i tamo poneke bele ajkule, zbog obilnih padavina i izlivanja, pomeren je za petak kako bi se učesnici oporavili od nastalog šoka usled nepripremljenog susreta sa, kako oni kažu, ovim neočekivanim nemanima u Nišu.

„Ovo nismo očekivali. Jasan je bio Darko. „Poneli smo svu potrebnu opremu. Kablove, gitare, pojačala, bubanj… Ali harpun, za ime Boga?!“

Na sve ovo iz ekipe koja organizuje koncert, javio nam se i Veroljub Radojković koji nam je ukratko objasnio problematiku.

„Znate kako. Slivnici u dvorištu su predviđeni za eventualnu rosu, ali dobro, tu i tamo poneku kapku kiše. Ali ovo? Ovo danas je bilo van svih očekivanja. To je padalo i padalo i padalo. I kako vi očekujete da neka voda koja „dođe“ naprosto i „ode“? Nemoguće.

Lakše je pomeriti koncert, vratiti nezadovoljnim ljudim pare, šta više, otkazati sve, nego poraditi na odvodu te „proklete“ vode koje nekako uvek u septembru „dođe“.

Po poslednjim informacijama koncert će biti održan u parku Svertog Save, na posebnom plotunu, 3 metra iznad najviše tačke parkića.

Iz kancelarije SKC-a koja je inače “vlasnik“ pomenutog dvorišta u Banovini, nismo dobili nikakvu informaciju.

Anonimni Izvor

Dopuna (21:00): Ruski ministar za vanredne situacije Sergej ŠojguZ je vec spremio specijalnu nuklearnu podmornicu tipa Borei koja je krenula iz Krimskog zaliva da evakuiše Izabel i Rundeka.

Pročitajte i...