Clubbing

Electrobahn

electroNajnovije uključenje na Electrobahn ovog puta sa gostujućim šoferom N-TERom iz Zagreba koji će vam demonstrirati pravu electro vožnju.

N-ter je producent od 1999 godine i pravi je electro aktivista! Jedan od osnivača najčuvenijeg lejbla iz Zagreba koji se bavi elektronskom muzikom – Crobot Crew. Sa ponosom može se reći da su mnoga poznata imena iz electro sveta (A.U.X.88, DJ Godfather, Exzact, Anthony Rother…) stajala gramofon uz gramofon, sint uz sint sa ovim pionirom electro zvuka na Balkanu.

Osmislio je unikatnu kompilaciju sa nazivom DALEKOVOD, koja je od skoro doživela četvrto izdanje potpisana kao „Guardians of Electro“. Na ovim kompilacijama možete čuti sledeće izvođače: Aux 88, The Advent, Dark Vektor, Utilizer, Errorbeauty, ADJ, AE35, DJ Di’jital, Kalson, Binalog Frequency, Romplex, Dagobert, Baxim, Will Web, Diplomat, Microslav, DJ Xed, MagikBitum, Paul Blackford, DJ Godfather, LektroiD, GROW, Darxid, Le Chocolat Noir, N-ter, Beyond Redshift
www.dalekovod-electro.com

U Nišu je gostovao jednom već davne 2007. godine u Noćnom klubu Čair,a njegov set i live act može se okarakterisati kao electro, techno, acid sa detroit i miami orijentacijom.

Subota, 8.12.2012. od 22h, klub Feedback
N-TER / Crobot Muzik
Kalson / BAUK / Dominance Electricity
H! / BAUK

Putarina 150 dinara.

Pročitajte i...