Koncerti

EGO u Feedback-u

egoU četvrtak 28. februara, u klubu Feedback , bend EGO slavi 4. rođendan. Uz EGO sviraće i drugari i saradnici iz bendova Stereolimit i Greenfingers.
Ulaz je slobodan!

EGO:
Ego je alternativni rock bend iz Niša. Današnja, ujedno i prva kompletna postava ovog benda nastala je 25. februara 2009. god. Tekstovi i muzika koju stvaramo, u skladu sa imenom koje ponosno nosimo, odraz je naših emocija, problema, uspona i padova, kao i svih onih unutrašnjih borbi između ida i superega. Muzika je naš način da sa ljudima podelimo svoje ideje kako doći do te savršene ravnoteže koju predstavlja Ego.

Najznačajniji nastupi do sada su nam na: Exit festivalu 2011. u Novom Sadu, Mikser festivalu 2012. u Beogradu, Nisomniji 2010. u Nišu, Jelen DemoFest-u 2012. u Banjaluci, Svetskom danu muzike 2012. u Nišu i Gitarijadi 2012. u Zaječaru. Dva puta smo svirali u niškom klubu Feedback, s prijateljskim bendovima Nahty i Kiša Kerozina.

Nekoliko naših pesama našlo se na kompilaciji Medijana Balkanrock festa 2010. a naša poslednje objavljena pesma Rats Snakes Spiders našla se na kompilaciji Femixeta 2011.

Članovi benda:

Milica Jovanović – vokal;
Milan Mirić – gitara;
Jovana Dinić – gitara;
Slađan Mihajlović – bas gitara;
Dragana Stojiljković (Buca) – bubanj

Pročitajte i...