Promocije, sajmovi, festivali

Drugi sajam automobila u Nišu

drugi-niski-sajam-automobila Niš, odnosno hala SC Čair, će od 29. septembra do 3. oktobra 2010. godine biti domaćin drugog po redu Sajama automobila, motora i prateće opreme. Ovo je manifestacija od velikog značaja, kako za grad Niš i njegove stanovnike, tako i za ceo region. Na oko 1500 m2, unutrašnjeg i 1000 m2, spoljašnjeg prostora naći će se veliki broj prodavaca automobila, motora i prateće opreme.

Posestiocima će biti prikazani noviteti marki Audi, Seat, Mercedes, Chrysler, Jeep, Dodge, Renault, Peugeot, Škoda, Mazda, Hyundai, Fiat, BMW, Mini, Opel, Chevrolet, Toyota, Kia, Dacia i ostalih, dok će na platou oko hale S.C. Čair biti izloženi modeli dostavnog i teretnog programa Iveco, Renault, Dacia, Peugeot, Mercedes, Opel. Što se dvotočkaša, tu ce se videti modeli Yamahe, Peugeota, Sprinta itd. Banke i lizing kuće će povoljnim uslovima kredita i lizinga pokušati da privuku posetioce, čiji broj bi trbao da premaši 20.000. Na Sajmu će učestvovati i mnogobrojni prodavci prateće opreme i delova za automobile i motore. U planu su i prateće manifestacije, koje će upotpuniti to petodnevno dešavanje, za koje se očekuje da će postati tradicija.

City marketing centar, organizator sajma, će u cilju promocije organizovati karavane po jugoistočnoj Srbiji. Sa učesnicima Sajma, dilerima automobila, obilaziće se gradovi u regionu, u kojima će se deliti promotivni materijali. Inače, cena ulaznice će biti, kao i prošle godine, 100 dinara, a više informacija možete saznati na www.sajamautomobila-nis.rs

Pročitajte i...