Clubbing

DJ Flip

flipJedno od najaktuelnijih imena regionalne scene, već dobro poznat niškoj publici DJ FLIP gostovaće u klubu Feedback u subotu 30.03.

Pored Flipa i standardnih domaćina (Nassim i Kalson), kao specijalni gost ove večeri nastupiće JUMP UP GIPSY poznatiji kao MTV voditelj Galeb Nikačević.

Lokalna podrška: Kalson i Nassim

DJ Flip (Idemo na Mars, B92)

Jedan od istaknutih DJ-a beogradske generacije poznat po istraživanju novih formi elektronske i plesne muzike. Osim specifičnim nastupima po klubovima i festivalima, karakterističan zvuk predstavlja i u svojoj emisiji na radiju B92, ali i kroz izdanja i remikse za nekoliko regionalnih izdavača.

Jump up Gipsy

Od radija, preko televizije (od kojih je proveo 6 godina na MTV-u), produkcije i muzičkih festivala, poslednjih 15 godina proveo je u svetu muzike pokrivajući manje-više sve njene aspekte, osim stvaranja. U poslednjih nekoliko godina, što iz zabave i ljubavi prema muzici, sasvim spontano, s vremena na vreme voli da se oproba i na klupskoj sceni.

Na liniji od elektronskog do instrumentalnog, u spoju klasčnih jazz i swing dela 50′-tih na ovamo, deep house, electro swing i dub, predstavljaju najveći deo seta. Nisu mu strani ni drugi muzički izrazi, pa, kretanje u velikoj meri zavisi od same večeri.

Pročitajte i...