Niške vesti, Promocije, sajmovi, festivali

“Ding Dong” stiže na “Dođi na amfi”

Poznati hip-hop trojac iz Niša Ding Dong nastupiće u subotu, 22. jula na 12. festivalu hip-hop kulture Dođi na amfi na amfiteatru na Nišavi. Jedan od članova grupe Robert Kitanović najavio je da će na koncertu imati specijalne goste, ali i najavio da će Nišlije premijerno čuti novu pesmu.

Hitovima Ćelav sam pa šta, Oš koš loš još, Luda igra, Pod lupom, Pomeri se Ding Dong stiče popularnost, a Robert Kitanović Robi kaže da im je uvek zadovoljstvo kada nastupaju u rodnom gradu.

Niška publika će, prema Robijevim rečima pored specijalnih gostiju, imati prilike da čuje pesme sa svih albuma, kao i novu pesmu za koju je rekao da spremaju i spot.

Zajedno sa nama nastupiće i Tale iz T-Error-a i otpevaćemo našu zajedničku pesmu Nema para da plati drugara, a nastupiće i mlada neafirmisana pevačica sa kojom ćemo otpevati pesmu Gangsta u čast naše Magdalene, koja više nije sa nama, a koja je bila naš član benda – rekao je Robert Kitanović.

Iz Kom 018, koji organizuje festival kažu da će pored domaćih izvođača i umetnika ugostiti i brojne mlade umetnike iz regiona i inostranstva, koji će predstavljati različite elemente hip-hop kulture, te dodaju da će glavni motiv ovogodišnjeg Dođi na amfi biti obeležavanje pola veka hip-hop kulture.

Preuzeto sa: Južne vesti