Ovo niste znali

Dentalni turizam u Nišu

dentalni turizam

Približava se Nova Godina. Svi imamo novogodišnje odluke koje sebi zadajemo: prestaću da pušim, čitaću više, krenuću u teretanu…bezbroj želja. Mi smo tu da vam jednu ispunimo. Želim lepši osmeh!!!

U stomatološkoj ordinaciji „Moja zubarka“ omogućićemo vam da po povoljnim cenama rešite svoje probleme sa zubima. Da li je to jednostavna plomba, skidaje kamenca, uklanjenje nikotinskih naslaga peskarenjem zuba ili komplikovan protetski zahvat, sve možete uraditi kod nas. Iskoristite zakazivanje preko sajta i ostvarite 10% popusta na naše usluge i mogućnost besplatnog pregleda.

Posetiocima našeg lepog grada želimo da se, osim sa nezaboravnim uspomena kući vrate i sa lepšim osmehom. Medicinski turizam i njegova grana dentalni turizam su malo razvijeni u Srbiji. Želja naše ordinacije da se grad Niš, osim po bogatoj istoriji, prelepoj prirodi i prijatnim ljudima u svetu pročuje i kao stomatološki centar.

Cene stomatoloških usluga

Cene stomatoloških usluga u Nišu su mnogo manje od cena u okolnim gradovima u Srbiji, a o inostranstvu da ne govorimo. Stomatološke usluge su u Srbiji i do deset puta jeftinije od cena u Evropskoj Uniji. Ukoliko zaživi avio prevoz sa Wizz Airom, dentalni turizam može da postane veoma interesantna tema za naš grad.

Ukoliko dolazite u Niš sopstvenim prevozom, možemo da za Vas rezervišemo hotel u blizini naše ordinacije koji ima svoj parking gde bi odsedali u vreme trajanja intervencije. Takođe Vam možemo organizovati posete gradu uz pomoć profesionalnih vodiča.

Ako dolazite avionom do Beograda ili Sofije, za Vas organizujemo taxi prevoz od aerodroma do hotela i nazad.

Pre samog dolaska, potrebno ja da nas kontaktirate telefonom ili mailom, kako bi nam objasnili kakve probleme imate i termine kada bi mogli da dodjete do nas. Ukoliko imate rendgenske snimke i ostalu dokumentaciju pošaljite nam na mail kako bi mogli da Vam damo precizniju informaciju koliko bi proces trajao i koliko bi Vas koštao. Posle Vašeg dolaska i završetka procedure dobijate od naš račun, sa kojim možete da refundirate deo usluge preko Vašeg osiguranja.

Pročitajte i...