Koncerti

Deca Loših Muzičara u Nišu

dlm3Nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville Jazz Festivalu, Deca Loših Muzičara održaće posle dužeg vremena samostalni koncert u Nišu u subotu, 28.juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 21h!

Povodom predstojećeg koncerta u Nišu (koji je prvobitno zakazan za 24.maj i zbog vanredne situacije i poplava u Srbiji odložen za 28.jun), članovi benda su se preko svog oficijelnog Facebook profila obratili niškoj publici sledećim rečima:

„Drage Nišlije,
od svih gradova u Srbiji, u Vašem gradu se osećamo najprijatnije i naši koncerti u Nišu su uvek bar za nijansu bolji od koncerata u drugim mestima. Dokaz za to je i sjajan nastup na prošlogodišnjem „Nišvilu“, koncert koji nam je svima ostao u lepom sećanju. Koncert koji se i danas prepričava.
U subotu, 28juna sviramo naš samostalni koncert posle mnogo godina u izvanrednom ambijentu dvorišta Univerziteta i dolazimo u full sastavu, spremni i željni da napravimo još jedno veče za pamćenje. Obećavamo dobar provod, dva sata žestokog ritma, puno dobre energije. Dođite da Vam Ćutan, Ječmenica, Vlade Divac i Pablo požele „dobar dan“!
Puno pozdrava od Bore, trubača! https://www.facebook.com/DecaLosihMuzicara

Karte za koncert po pretprodajnoj ceni od 600 RSD mogu se kupiti u muzičkim radnjama Vintage shop (Davidova 9 – kod Sinagoge), Music House, (Generala Milojka Lešjanina 12 – kod Simfonijskog), CD Sound (Novi podzemni prolaz) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).
Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

Poslednji samostalni koncert u Nišu DLM su održali pre 11 godina, početkom juna meseca 2003 u istom prostoru.

Pročitajte i...