NisCafe Tabloid

Есклузивно: Српски министар Лазар Крстић је Амерички плаћеник из Катара?

lazar-krsticЛазар Крстић, нови министар финансија у Влади Србије, поријеклом је из Катара, тренутно учи српски језик, па га зато не можете видети на телевизији или да даје изјаве и старији је двије године него што се представља, устврдио је за „Слободну Босну“ Џевад Галијашевић, самозвани експерт за међународни тероризам.

Он тврди да су његови извори поуздани, те да је Крстић уствари из Катара те да у Србију долази да заштити инвестиције које ова арапска држава намјерава уложити код наших источних сусједа- скоро милијарду долара у најави за сада!

“ У обавештајним круговима се зна да је Крстић из Катара, да је радио за америчке обавештајне службе. А то и вероватно знају и србијанске власти и пристају на његов долазак, само да би добили пријеко потребни новац“, тврди Галијашевић.

Он подсјећа да ово није нови покушај спиновања србијанске владе (подсјетимо, Галијашевић је повремени саветник предсједника РС Милорада Додика), већ чињенице.

“ Само име и презиме су довољни. Лазар и Крстић. Провидно! Не може бити српскије име од тога. Чињеница је да његов изглед није словенски, није ни турски, што би било и разумљиво ако је из Ниша, јер су се тамо стотинама година мешали Турци и Срби, већ чисто арапски“, каже Галијашевић.

Штавише, циркуларни маил који смо и ми добили, а који је послао Галијашевић, а за којег опет тврди да га је добио од неког другог, садржи и слике Абу Малија, злогласног терористе и припадника Ал Qаиде. Сличност са Крстићем је запањујућа! Да ли је Лазар Крстић, геније из Ниша, Арап или можда сам Абу Мали, процените сами.

Napomena (očajne) redakcije NišCafe Tabloida

Ovaj tekst je toliko glup da ni mi, uz najveće napore, nismo uspeli da ga učinimo glupljim, pa ga kao takvog sa sajta „Slobodna Bosna“ prenosimo u integralnom i neizmenjenom obliku.

Pročitajte i...