Kulturna dešavanja

Čovek u crvenom odelu

covek-u-crvenom-odeluRotarakt klub „Niš – Konstantin Veliki“ vas poziva na predstavu „Čovek u crvenom odelu“ koja će se održati u subotu, 15.12.2012. godine sa početkom od 20h u Pozorišu lutaka Niš.

Kao i sve ostale aktivnosti Rotarakt kluba „Niš-Konstantin Veliki“, i ova predstava je humanitarnog karaktera i ima za cilj prikupljanje sredstava za pomoć osobama obolih od raka, a organizovana je u saradnji sa Rotarakt klubom „Beograd – Dedinje“, čiji su članovi idejni tvorci ove predstave a takođe i glumci koji ći odigrati predstavu u Nišu.

Tema ove predstave su poteškoće i narazumevanje lokalne zajednice sa kojima se rotarijanci susreću u svojim humanitarnim aktivnostima a koje proističu iz predrasuda prema rotarijancima ili iz drugih razloga koji su produkt same ljudske prirode kao najnedokučivije stvari čovečanstva. Sadržaj je predstavljen na dramatičan ali i komičan način. Cilj predstave je približavanje ideje o rotariju lokalnoj zajednici ali ono što je još bitnije je da su sva prikupljena sredstva od ulaznica namenjena za pomoć osobama obolelim od raka.

Ukoliko imate želju da se lepo provedete, čujete nešto novo o rotarijanstvu, našim idejama i ciljevima ali pre svega ukoliko imate želju da pomegnete sakupljanje novčanih sredstava za one kojima je pomoć najpotrebnija, mi Vas pozivamo da dodjete u Lutkarsko pozorište u subotu 15.12.2012. godine od 20h i družite se sa nama. Cena ulaznice je 300 dinara.

Pročitajte i...