Promocije, sajmovi, festivali

Black PLanet Records Showcase

black-planetBlack PLanet Records Showcase je festival sa ciljem da uživo predstavimo jednu novu snagu srpskog podzemlja. Pod tim, naravno ne mislimo na nekog kriminalca već na neke nove autore koji neguju ideju borbe protiv kiča, neinventivnosti, predrasuda.

Black Planet Records je etiketa koja već nekoliko meseci radi i vredno nam prezentuje izdanja najrazličitijih žanrova. Apsolutno nemamo predrasuda, izdanja nam se kreću od grajmi hip-hopa preko post roka, do manje pristupačnog, eksperimentalnog industrial zvuka ovog predapokaliptičnog doba.

Label su osnovali rezidenti – Figurative Theatre, Tearpalm, Crocodile Tears i Southentic Krew. Suština je da smo hteli da okupimo grupu ljudi sa drugačijim pogledom na muziku i da objavljujemo isključivo muziku koju radimo iz srca. Usput smo izdavali i kompilacije i sarađivali sa nekim od najzanimljivijih imena na sceni i ostvarili divna prijateljstva.

Pošto nismo žanrovski ograničeni, skoro svako može da nađe nešto za sebe! Uz rezidente će nastupiti i Velibor Nikolić (ex Jewy Sabatay) i Plastic Sunday.

Klub Feedback, 21. februar 2013 od 22h

Pročitajte i...