NišCafe, Video galerija

Bjesovi u Nišu

bjesovi

Jedan od najoriginalnijih srpskih rock n’ roll bendova, kultni gornjemilanovački Bjesovi, nastupiće u Nišu u subotu, 28. maja u dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom od 21 sat.

Biće ovo njihov prvi samostalni koncert u gradu na Nišavi posle punih 10 godina. Da podsetimo, poslednji samostalni koncert Bjesovi su održali u Nišu 17. marta 2006. godine u holu Građevinsko-arhitektonskog fakulteta.

Povodom predstojećeg koncerta, pevač i frontmen benda Zoran Marinković Marinko je poručio: “Veoma mi je drago što ćemo ponovo nastupiti u Nišu, jer zaista dugo nismo bili, a znamo da nas ljudi tamo jako vole, kao i mi njih. Koncerti u Nišu su za nas uvek veoma emotivni i puni energije, jer su Nišlije poznate po svom temperamentu, srdačnosti i toplini. Neke od najboljih koncerata održali smo baš u Nišu. Obzirom da nas dugo nije bilo, provešćemo publiku kako kroz one stare pesme, tako i kroz naše najnovije radove i potrudićemo se da napravimo koncert koji će se dugo pamtiti”.

Bjesovi su nedavno objavili novu pesmu i spot “Probudi se” koja je trebalo da se nađe na albumu “Bolje ti” iz 2009. godine, ali konceptualno nije odgovarala istom.

Informacije o ceni karata i prodajnim mestima biće uskoro objavljene.

Pročitajte i...