Koncerti

Bad Copy u Nišu

bad-copy-junJedan od najpopularnijih hip-hop bendova na ovim prostorima, Bad Copy, nastupiće 26. juna u dvorištu zgrade Univerziteta u Nišu, popularnoj Banovini. Tom prilikom će i pred niškom publikom promovisati poslednji album Krigle, koji su objavili prošle godine nakon šestogodišnje pauze, a kritičari kažu da je ovo najbolji album u njihovoj karijeri.

Ove godine su imali i prvi veliki solistički koncert, na Dan zaljubljenih, u beogradskoj Hali sportova. A sada evo ih u Nišu, ponovo nastupaju na otovrenom, nakon dve godine.

Bad Copy na muzičkoj sceni postoji od 1996. Godine, a od 2000 nastupaju u nepromenjenom sastavu Wikluh Sky – Djordje Miljenović, Ajs Nigrutin – Vladan Aksentijević i Timbe – Rašid Kurtanović. Ovaj kontroverzni hip-hop trojac iza sebe ima četiri studijska albuma, a pesme sa poslednjeg albuma Krigle su vrlo brzo postale hitovi, u šta ćemo se uveriti 17. maja u Banovini.

Prodaja ulaznica

25. aprila počinje prodaja karata za koncert grupe Bad Copy koji se održava 26. juna u Banovini. Ulaznice po ceni od 500 dinara mogu da se kupe u Happy House-u, Clock travel-u, Hedonist-u, Energy music shopu-u, Vintage shop-u i na prodajnom pultu Naissus House Festa u Obrenovićevoj.

Pročitajte i...