Koncerti

Atheist Rap i Dža ili Bu

rapU subotu, 24. novembra u niškom klubu Juridicum na Pravnom fakultetu, biće održan zajednički koncert kultnih punk-rock bendova Atheist Rap i Dža ili Bu.

Vrata kluba će biti otvorena za ulaz od 20:15h, koncert „Džabuanera“ će krenuti tačno u 21h, dok će se Atheisti popeti na binu 90 minuta kasnije tj. u 22:30h. Kašnjenja neće biti, najavljuju organizatori Rock N Roller promotion.

Dža ili Bu su nedavno singlom i spotom za pesmu „Vip“ najavili novi album „Kukovo leto“, koji bi uskoro trebalo da bude objavljen. S’ druge strane, Atheist Rap dolazi u Niš u okviru svoje oproštajne turneje, jer kako sami kažu: „najavljeni datum kraja sveta 21.12.2012. se ubrzano približava“. Ukoliko nekim čudom ipak ne dođe do kraja sveta, grupacija Atheist Rap će nastaviti sa svojim redovnim aktivnostima.

Cena ulaznice za ovaj koncert će biti 650 dinara u pretprodaji, tj. 700 na dan koncerta. Karte će biti puštene u prodaju u četvrtak, 01.novembra i moći će da se kupe u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (prizemlje Kalče), Music House-u (Generala Milojka Lešjanina 12, kod Simfonijskog) & klubu Pravnog fakulteta (Juridicum).

Balkanrock

Pročitajte i...