ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Niške vesti - Vilin Grad te vodi na letovanje
Vilin Grad te vodi na letovanje

Vilin Grad te vodi na letovanje

summerOd 23. maja do 27. juna posetioci bioskopa “Vilin grad” će svake srede moći da se fotografišu u letnjem kutku bioskopa i tako steknu mogućnost da osvoje letnja putovanja u Grčku

U susret letu, bioskopski lanac “Cineplexx” i turistička agencija “Rapsody travel” poklanjaju posetiocima ovih bioskopa 10 letovanja za dve osobe u Grčkoj. Zajednička akcija pod nazivom “Osvoji putovanje u Grčku za sebe i dragu osobu i provedi se kao na filmu!” će trajati od 23. maja do 27. juna.

Posetioci bioskopa “Vilin grad” će svake srede u terminu od 17 do 22 časa moći da se fotografišu u letnjem kutku bioskopa, pronađu svoju sliku na fejsbuk stranici “Cineplexx Srbija” i da se “taguju”. Pet letovanja u Grčkoj osvojiće osobe sa najpopularnijih fotografija, po izboru posetilaca fejsbuk fan stranice bioskopa. Drugih pet letovanja osvajaju osobe sa pet najoriginalnijih fotografija, po izboru žirija u sastavu predstavnika “Cineplexx-a”, “Rapsody travela” i TDI radija.

Putovanja koja se mogu osvojiti su desetodnevna letovanja na Zakintos, Krf ili Lefkadu, a termini polazaka su 30. jun i 9. jul.

Informacije o putovanjima mogu se potražiti na veb adresi www.rapsodytravel.com, a o ovoj akciji na www.cineplexx.rs i www.facebook.com/CineplexxSrbija.

Ostavi komentar