ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Tag Archives: tehnologija

Tag Archives: tehnologija

Postanite drvo nakon smrti

bios-urna

Nova ''Bios Urna'' je potpuno razgradiva i u sebi sadrži seme stabla (koje isto možete da odaberete). Kada se zasadi, seme se hrani i apsorbuje hranljive materije iz pepela (vašeg). Detaljnije »

Super Radio – Uživo

Nastao je na incicijativu osnivača Udruženja građana "Centar za unapređenje društvene svesti" Super građanin", inače dugogodišnjih medijskih radnika. Detaljnije »

Embrace +

Kako ne bi propustili važan email ili poruku na nekoj od društvenih mreža osmišljena je narukvica koja će vas svetlećim signalima obavestiti o tome. Embrace + povezana je Bluetooth-om sa iPhone ili Android uređajima i može se programirati da svetli u raznim bojama. Detaljnije »

Smart Technologies

Konferencija "Smart Technologies’ Power for your future" će se održati 07. i 08. decembra 2012. na Elektronskom fakultetu u Nišu sa početkom u 14č i posvećena je pametnim tehnologijama. Detaljnije »

Niš na 3D mapi sveta

Tim studenata Građevinsko-arhitektonskog fakulteta napravio je kompjuterske 3D modele objekata iz centra Niša i time omogućio predstavljanje tog grada na Internet mapi sveta. Detaljnije »

Tražite stan? Gazdarica.rs

Tražite stan i želite da izbegnete plaćanje provizija često nepouzdanim agencijama za izdavanje stanova? Savet je da pretragu započnete na sajtu www.gazdarica.rs. Detaljnije »