ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Tag Archives: medijana

Tag Archives: medijana

Proslava edikta pod vedrim nebom

Iako su sva arheološka istraživanja na lokalitetu Medijana završena, kako sada stvari stoje, lako se može dogoditi da projekat prezentacije Konstantinove vile sa peristelom i izgradnja zaštitne konstrukcije nad njom ne budu završeni i dostupni javnosti do 6. oktobra, za kada je zakazana centralna proslava 17 vekova od Milanskog edikta. Detaljnije »

4. Medijana Balkanrock festival

U četvrtak, 12. septembra, na keju se održava takmičenje demo bendova u organizaciji opštine Medijana i udruženja Balkanrock. Nastupaće Totalni Klošari i pet takmičarskih bendova. Detaljnije »

Kulturno leto na Medijani

Tokom Medijaninog kulturnog leta u Parku svetog Save u Nišu koncerte će između ostalih održati Ana Stanić, Tijana Bogićević, grupa Zana i Oliver Katić. Detaljnije »

Praznik muzike Niš 2013 – Prijavljivanje

U organizaciji Studentskog kulturnog centra Niš i Francuskog instituta u Srbiji, ogranak Niš i Balkanrocka, a pod pokroviteljstvom Grdaske opštine Medijana, i ove godine 21. juna biće organizovana muzička manifestacija PRAZNIK MUZIKE, u okviru koje se organizuju koncerti na ulicama Niša. Detaljnije »