ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Tag Archives: kultura i umetnost

Tag Archives: kultura i umetnost

IGOR ALEKSIĆ

Igor Aleksić

Igor Aleksić, vanredni profesor Fakulteta umetnosti u Nišu, diplomirao je i magistrirao violinu na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu u klasi prof. Aleksandra Pavlovića. Detaljnije »

DAVORIN DINIĆ

Davorin Dinić

Završio je gimnaziju "Bora Stanković" u Nišu i 2008. godine diplomirao na Nacionalnoj akademiji za pozorišnu i filmsku umetnost „Krsto Sarafov“ (NATFIZ) u Sofiji, na odseku za lutkarstvo, u klasi profesora Bonje Lungova. Detaljnije »

DUŠAN RADOVIĆ

Duško Radović

Duško Radović je bio srpski pesnik, pisac, novinar, aforističar i TV urednik. Rođen je 29.novembra 1922. godine u Nišu. Detaljnije »

SUZANA KOSTIĆ

DR SUZANA KOSTIĆ (1961), sve nivoe studija završila na FMU Univerziteta Sv. Kiril i Metodij, Skoplje. Diplomirala 1984.g. na Muzičkoj teoriji i pedagogiji Detaljnije »

MIMA JANKOVIĆ

Mima Jankovic poznata glumica rodjena je 19.1.1940. godini. Svoju glumacku karijeru zapocela je u Pozoristu lutaka u Nisu kao glumica I neko ko je svojim rukama umeo da napravi sve sto vidi. Njene lutke su ozivele na sceni. Detaljnije »

ALEKSANDAR VLAJKOVIĆ (AVAX)

Aleksandar Vlajković (Avax) se profesionalno bavi muzikom od kad zna za sebe. Tokom karijere, kao klavijaturista, prošao je kroz mnoge bendove različitog muzičkog opredeljenja i time stekao ogromno iskustvo. Detaljnije »