ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Tag Archives: Internet

Tag Archives: Internet

Na klik od zdravlja

na-klik

Osobe sa oštećenim sluhom od sada imaju priliku da se informišu o simptomima i prevenciji najčešćih oboljenja putem video snimaka na znakovnom jeziku postavljenih na sajtu www.naklikodzdravlja.com. Detaljnije »

ALEKSANDAR ILIĆ – Flylord

aleksandar-ilic

Rođen 1977. godine u Užicu i iz opravdanih razloga tačan datum nije javno poznat. Studirao na Elektronskom fakultetu u Nišu i oktobra 2008. godine sa Vitomirom Ognjanovićem pokreće firmu Simplicity doo. Detaljnije »

Servis Niš 2.0

nis-2-0

NIŠ 2.0 je projekat sa kojim je E-Tvrdjava organizacija konkurisala na ovogodišnjem community boost_r konkursu - IZAZOVI. Detaljnije »

StartUp Gurus seminar

startup

Seminar će biti održan u sredu 15. maja u Svečanoj Sali Elektronskog fakulteta sa početkom u 15 h. Očekuje se prisustvo od oko sto učesnika, studenata Elektronskog, Prirodno-matemtičkog i Ekonomskog fakulteta, ali i maturanata niških gimnazija, potencijalnih budućih kolega inženjera. Detaljnije »

Super Radio – Uživo

super-radio

Nastao je na incicijativu osnivača Udruženja građana "Centar za unapređenje društvene svesti" Super građanin", inače dugogodišnjih medijskih radnika. Detaljnije »

10 hiljaditi ”fan” NisCafe.com portala

101

Pošto su nagrade tipa ''letovanje na Kubi za dvoje'' totlano demode u današnje vreme, portal NisCafe.com i svi veliki prijatelji i saradnici koji nam pomažu (a i odmažu stalnim okupljanjima po raznim ugostiteljskim objektima) svih ovih godina, dodeljuje 10.000om ''lajkeru'' naše stranice na Fejsbuku, po stavkama, sledeće :) Detaljnije »

Odlična poslovna ponuda

batman1

Jutros nam je posle dugog vremena ''osvanuo'' obećavajući oglas za posao za sve ljude na teritoriji grada Niša. Odlična plata, uslovi, mogućnost napredovanja. Sve kako treba. Detaljnije »

tehnologija Detaljnije »

Embrace +

narukvica

Kako ne bi propustili važan email ili poruku na nekoj od društvenih mreža osmišljena je narukvica koja će vas svetlećim signalima obavestiti o tome. Embrace + povezana je Bluetooth-om sa iPhone ili Android uređajima i može se programirati da svetli u raznim bojama. Detaljnije »