ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Tag Archives: go2travell

Tag Archives: go2travell

Go2 Jedrenje

jedrenje

Posle ove očaravajuće avanture, utisak će ostati toliko jak, da ćete zaboraviti sva dosadašnja letovanja… mislite da je nemoguće!? Detaljnije »

Mikonos

mikonos

Iako je najmanje Kikladsko ostrvo , nosi titulu najpoznatijeg i najbučnijeg. Ostrvo najluđe zabave, najboljih tipova, najzgodnijih devojaka i najboljih klubova. Detaljnije »

Rimini

rimini

Rimini je glavni grad italijanskog primorskog turizma, a mnogi ga smatraju i prestonicom noćnog života u Italiji. Zanimljivo je da rimski Rimini datira jos iz 3 veka p.n.e, a rimski kameni most Ponte Tiberio vec 2000 godina spaja dve obale. Detaljnije »

Pag

pag

Pag je najveselije ostrvo na Jadranu, poznato kao Hrvatska Ibiza. Od svih hrvatskih ostrva Pag ima najdužu obalu, i možda i najzanimljiviju, ispresecanu mnogobrojnim rtovima i uvalama. Detaljnije »

Ski & Swim Fantasy

fantasy

Ovog leta za sve one koji bi da probaju nešto novo i da se upuste u avanturu Go2 je spremio ludo putovanje koje će se dugo pamtiti. Detaljnije »

Tomorrowland Festival 2011

go2travell01

Tomorrowland je jedan od najvećih evropskih festivala na otvorenom, ove godine nominovan za "Best Music Event” od strane "IDMA"-a (International Dance Music Awards). Detaljnije »

1.Maj u Bukureštu

go2travell02

Da li je dovoljno reći da je to evropski grad koji je preživeo najveće tranformacije I uspeo da od oronolog komunističkog grada Istočne Evrope postane prava prestonica, glavni kulturni, trgovinski i industrijski centar Rumunije. Detaljnije »

Krf – Kavos

go2travell03

Nudimo Vam savršenu prliku da otkrijete zasto je bog mora Posejdon doveo svoju zenu, prelepu nimfu, Kerkiru baš na ovo ostrvo, koje danas sa ponosom nosi njeno ime. Detaljnije »

Zakintos

go2travell04

Kao što smo obećali, ispunjavamo želju prošlogodišnjim putnicima, i ponovo organizujemo najludje letovanje u Laganasu. Detaljnije »