ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Tag Archives: februar 2014

Tag Archives: februar 2014

Dan zaljubljenih u Forumu

Dan zaljubljenih će u Forum šoping centru biti proslavljen uz dečiji hor Čarolija i Leontinu, tango, dobra vina, takmičenje u najdužem poljubcu, najlepše ljubavne poruke i popuste do 50 odsto. Detaljnije »

Eva Braun u Feedback klubu

U petak 14. februara Eva Braun će u niškom klubu Feedback pored standardnog repertoara izvesti i nekoliko pesama koje su do sada retko izvodili na koncertima, a koje njihovi fanovi smatraju nepravedno zapostavljenim. Detaljnije »

Veče argentinske književnosti, tanga, vina i ljubavi

Studenstki kulturni centar i Narodna biblioteka Stevan Sremac iz Niša u saradnji sa Latinoameričkim centrom i podršku Ambasade Argentine, u petak, 14. februara, sa početkom u 19 časova, u čitaonici Narodne biblioteke, organizuju veče argentinske književnosti, veče tanga, vina i ljubavi. Detaljnije »

Career Development

Međunarodna studentska organizacija AIESEC organizuje projekat Career Development koji će se održati 25. i 26.02.2014. u prostorijama Univerziteta Singidunum, sa početkom od 10h. Detaljnije »

RHCP tribute bend u Nišu

Jedan od najboljih evropskih RED HOT CHILI PEPPERS tribute bendova po prvi put će nastupiti u Nišu, u subotu, 8. februara, u klubu Juridicum na Pravnom fakultetu. Detaljnije »