ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Tag Archives: dešavanje

Tag Archives: dešavanje

Alternative Film/Video festival

Festival je prvi put održan 1982. godine kao Alternative film sa namerom da istražuje filmsku produkciju u domenu onoga što predstavlja alternativu komercijalnom filmu - dakle različite vidove alternativnog, eksperimentalnog, nenamenskog, umetničkog, kratkometražnog, radikalnog filmskog mišljenja... Detaljnije »

Red Bull Music Academy Radio Night

Red Bull Music Academy Radio Night, jedinstveno muzičko dešavanje koje okuplja najuglednija svetska i domaća imena, tvoraca kvalitetnog zvuka, ove godine po prvi put, pored Beograda, održaće se u Novom Sadu i Nišu. Detaljnije »

Koncert: Partymakers

Partymakers su prvi kragujevački ska band. Grupa je sastavljena od iskusnih muzičara koji iza sebe imaju stotine koncerata u drugim sastavima punk i rock usmerenja. Detaljnije »

Monografija o Partibrejkersima

Pod okriljem Studentskog Kulturnog Centra Niš, u sredu 11.maja 2011. u Klubu SKC-a na Pravnom fakultetu u 18h biće održana zvanična niška Promocija Monografije PARTIBREJKERS - Srce kuca tu je Detaljnije »

Tribina o održivom razvoju

AIESEC u Nišu zajedno sa Ministarstvom za evropske integracije, organizuje 10. maja 2011. godine Dan održivog razvoja u svečanoj sali gimnazije Bora Stanković od 18:00 do 19:30h. Detaljnije »

Ciklus filmova Wim Wendersa

Četrnaestog avgusta 2010. godine Vim Venders je napunio 65 godina života. Kao jedan od najvećih reformatora i inovatora evropskog filma, postao je svojevrsni nemački brend, koji je obeležio nemačku, ne samo filmsku, kulturu. Detaljnije »