ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Tag Archives: decembar 2013

Tag Archives: decembar 2013

Promocija kompilacije “Urbanish”

urbanish

Nakon odlične zvanične promocije u kafeu Truba, u sredu 25.12.2013, gde se okupilo preko 50 niških muzičara, autora, organizatora, producenata, večeras organizacija BAUK nastavlja sa promocijom URBANISH kompilacije i to živom svirkom u klubu Feedback. Detaljnije »

Kuda plovi ovaj brod?

brod

Udruženje "Ðœladi za turizam" u okviru tradicionalnog meseca edukacije, organizuje treći po redu seminar pod nazivom "Kuda plovi ovaj brod? U susret novim izazovima u turizmu" Detaljnije »

Let iznad kukavičjeg gnezda

let-iznad

Predstava Let iznad kukavičjeg gnezda u izvođenju Dramskog studija Devete gimnazije Mihajlo Petrović Alasiz Beograda biće izvedena u nedelju, 1. decembra u 17 časova u Pozorištu lutaka. Detaljnije »

Veče romantičnih sonata

fu3

U sredu, 11. decembra, održaće se Veče romantičnih sonata na kome će nastupiti flautistkinja Anđela Bratić, docent Fakulteta umetnosti u Nišu i pijanista Bojan Mladenović, viši umetnički saradnik Fakulteta umetnosti u Nišu. Na programu su sonate Šuberta, Franka kao i fantazija Brićaldija. Detaljnije »

UrbaNIzam

urbanizam

U subotu 28. decembara 2013. u klubu Spark, za gramofonima će se naći najbolji iz Srbije: Marko Nastić i Lea Dobričić. A kao uvod u sve to, pokrenuće Dimiz. Detaljnije »

Predstava “Made in Niš”

made-in-nis

Večeras od 20 sati u niškom Narodnom pozorištu biće premijerno odigrana predstava kojom će Miroljub Nedović Riki obeležiti 30 godina uspešne glumačke karijere. Detaljnije »