ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Tag Archives: čair

Tag Archives: čair

Izazov 2k16

izazov 2016

IZAZOV je trka sa prirodnim i veštačkim preprekama koja se održava na najatraktivnijim lokacijama u Nišu. Detaljnije »

Izložba “Lego” figura

lego-kocke

U subotu i nedelju, 14. i 15. septembra ljubitelji Lego kockica i figura koje se od njih izrađuju moći će prvi put u Nišu, u Dečijem kulturnom centru u Čairu da pogledaju ovakvu izložbu. Detaljnije »

Čairska česma

cairska_cesma

Jedna od najlepših i najočuvanijih niških česmi koja je više puta menjala svoju lokaciju. Prenesena je prvi put 1935. godine sa današnjeg Trga Kralja Milana u park "Čair", kako bi se omogućilo postavljanje spomenka oslobodiocima. Detaljnije »

Prvi Niški park

robna-kuca

Samo nekoliko godina posle oslobođenja Niša od Turaka počelo je organizovano ozelenjavanje javnih površina. Prvi park formiran je ispred dvora kralja Milana, 1881. godine, dok je održavanih zelenih površina bilo još u Tvrđavi. Detaljnije »

18. Zimski Maraton

maraton1

18. Zimski Maraton Samoprevazilaženja (trka na 42.2 km i trka na 21.1 km) održaće se 03. marta 2013. godine u parku Čair u Nišu. Maraton startuje u 10,00, a polumaraton u 11,00 sati. Detaljnije »

Orlovi” na Čairu

cair1

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije obišla je stadion Čair i u izveštaju napisala da će se stadion koristiti za utakmice Radničkog u Superligi i za kvalifikacioni meč za SP između Srbije i Škotske 26. marta 2013. godine. Detaljnije »

Novi bazen u Nišu

novi-bazen

Grad Niš planira pored zatvorenog i otvorenih bazena u okviru Sportskog centra Čair da izgradi rekreacioni bazen. Predviđeno je da novi bazen bude nepravilnog oblika, površine oko 1.200 m2 i dubine 1,1 m. Detaljnije »

Forum magični park” u Čairu

magicni-park

Obnova centralnog dela parka Čair, završena je juče i park je svečano otvoren. Park koji je dobio naziv ''Forum Magični park'' otvorio je gradonačelnik Niša Miloš Simonović. Detaljnije »