ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Tag Archives: 4/1/2013

Tag Archives: 4/1/2013

Nišlije u biblioteci

Povodom 23. aprila Svetskog dana knjige građani će moći da razmenjuju naslove, ali i da u biblioteci "Strevan Sremac” kao bibliotekare sretnu političare, novinare, sportiste i muzičare. Detaljnije »

Promocija kompilacije 3. Medijana Balkanrock Festa

Promocija kompilacije 3. Medijana Balkanrock Festa održaće se u četvrtak 25. aprila u klubu Juridicum na Pravnom fakuletu a publika će biti u prilici da čuje tri prvoplasirana benda sa prethodnog izdanja festivala: KZP (sada Kontras), Kelevra i Testator. Detaljnije »

Jazz Day u Feedback-u

U skladu sa ovogodišnjim sloganom festivala "Džezom do tolerancije”, Nišville jazz festival obeležiće Svetski dan džeza u utorak 30. aprila u klubu "Feedback”. U oficijelnom programu koji počinje 21:00 nastupaju R - Trio i "Jam Station”. Detaljnije »

Sergej Ćetković u Nišu

Niška publika će imati priliku da uživa u velikom solističkom koncertu Sergeja Ćetkovića u Hali Čair, 26. aprila 2013. godine sa početkom u 20:30 časova Detaljnije »

Smejmo se zajedno

U subotu 20. aprila od 12 do 13:30h članovi udruženja Umetnost življenja smejaće se na Trgu kralja Milana u Nišu i dati priiku prolaznicima da im se pridruže. Detaljnije »