ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Niške vesti - Onlajn kampanjom do novca za srpski “Gospodar prstenova”
Onlajn kampanjom do novca za srpski “Gospodar prstenova”

Onlajn kampanjom do novca za srpski “Gospodar prstenova”

Ekipa koja priprema film “Perunov hroničar”, inspirisan epsko-fantastičnom trilogijom niškog pisca Miloša Petkovića, pokrenula je crowfunding kampanju za prikupljanje novca za njegovo snimanje.

Tim Thunder produkcije nada se da će u narednih 60 dana, koliko traje ova onlajn kampanja na poznatom crowfunding sajtu Indiegogo, sakupiti 50 hiljada dolara potrebnih za pretprodukciju.

Novac može donirati bilo ko u svetu, a on će, kako objašnjavaju autori, biti korišćen za iznajmljivanje opreme, dozvole, prevoz, kostime, šminku… Oni koji uplate novac dobiće zauzvrat nagrade – nakit, figurice slovenskih bogova ili šah, a neki će imati priliku da prisustvuju snimanju.

Ekipa koja radi na filmu poručuje da će ljubiteljima filmova poput “Gospodari prstenova”, “13. ratnik”, “Konan varvarin” i serije “Igre prestola”, pokušati da približe slovensku mitologiju i njene legende.

Thunder produkcija, koju čine reditelj Vladimir Ilić, pisac Miloš Petković, muzičar Oliver Katić i producent Vesna Libovic, prva je filmska produkcijska kuća na jugoistoku Srbije. Pripremajući ovaj film, rešili su i da naprave bazu lokacija za snimanje filmova.

 

Ostavi komentar