ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - NisCafe Tabloid - Ljubivoje Slavković dobitnik nagrade “Zlatni Zamenik”
Ljubivoje Slavković dobitnik nagrade “Zlatni Zamenik”

Ljubivoje Slavković dobitnik nagrade “Zlatni Zamenik”

cika-ljubaLondon 7. novembar 2013
Kako Niscafe Tabloid nezvanično saznaje, danas je na prestižnom takmičenju “World wide Major” koje se ove godine održava u gradu na Temzi, naš presvetli zamenik odneo maestralnu pobedu i ugrabio titulu “Zlatnog zamenika”.

Njegova pragmatičnost i smisao za biznis su još jednom došli do izražaja prilikom finalne debate gde je, možemo reći, pokosio zamenike Singapura, Plovdiva i Liona.

Gospodin Slavković je ovim činom konačno ućutkao pojedine zle jezike, koji su osporavali njegovu sposobnost obavljanja ove važne funkcije.

Svakako najbolji pokazatelj uspešnosti našeg zamenika je, upravo, izjava gradonačelnika Londona, Borisa Džonsona:
“Prosto sam frapiran činjenicom da taj mali grad u Srbiji, krije ovakav nepresušan izvor mudrog upravljanja i vrlih ideja. Gospodin Slavković je naprosto genije. Na početku sam bio sumnjičav, ali kada mi je objasnio koliko sam mogao da zaradim na OI 2012-te da sam umesto dovođenja Pola Mekartnija, ispred stadiona otvorio nekoliko štandova za prodaju belmuža, tada sam shvatio kolika je pronicljivost ovog zameničkog maga.

Druga stvar koja me je naprosto fascinirala je kojom se lakoćom nas dvojica razumemo u razgovorima. Iako sam čuo da je srpski jezik “komplikovan” i da ima puno padeža, nakon samo dva dana učenja, i par razgovora sa gospodinom Slavkovićem, shvatio sam da je to samo jedna “naduvana priča” i da ovaj jezik i padeže može bilo ko da nauči.

Gradjani Niša, čuvajte ovaj dragulj!”

Uspeli smo da dođemo i do samog zamenika, ali nam je on u euforiji dao samo kratku izjavu:
“Presrećansam, ovo ‘e dan velike pobede zamene i građane Niša! Prosto mi dođe da odradosti polomim jedno 3,4 violine i par truba i da izedem 2 kila belmuž uz najbolje stihove iz omiljene mi “Družina Pere kvržice” knjige, aliovi u London nit su čuli za specijalitet nit za kvržicu.

Zamislite!”

Do družine Pere kvržice do zatvaranja lista nismo uspeli da dođemo.

I.J.

Ostavi komentar