ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Naslovna - Clubbing - KOBAYA Recon Warriors
KOBAYA Recon Warriors

KOBAYA Recon Warriors

kobajaGodine 2004. objavljuje prvi EP Rosa Salvahe za Marka Nastića na njegovom Recon Warriors labelu. Nakon toga zajedno sa Markom izbacuje Mafia SzlavaEP, a potom It’s all about a haircutza Recon Light.

Sledi izdanje Blackmail,opet za Recon Warriors, nakon čega izlazi i Shiballizer EP za label Valantina Kanzyanija Jesus Loved You.
Posle kraće pauze mnogo vremena provodi u studiju i radi na novim projektima, remixima, izdanjima koji će se pojaviti na Recon,Recon Light i Traffica labelima.
U protekle dve godine, Kobaya radi kao aktivan član Teske Mashinerije uz Marka Nastića, Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića, a svoje mesto našao je i u Bordel studiju pomenute ekipe kao producent i tehničar. Kobaya poslednje godine učestalo nastupa i do sada je bio bookiran za Mađarsku, Sloveniju i naravno Srbiju, gde je takođe rezident na Dont Lose Gravitation eventima u Beogradu. Na live nastupima dolazi do izražaja Kobayino znanje produkcije i tehnologije rada. Njegov stil je mešavina house i techno zvuka.

KOBAYA // Recon Warriors // Beograd
PEDJA // Tektonika // Nis
MILENKO // Tektonika // Nis
VUKADIN // Tektonika // Nis

ULAZ DO 00:00 200 , POSLE 250 RSD
info : 062258110
Klub KSI, 27. april

Ostavi komentar