ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
  Web dizajn studio | Marketing | Poznate nišlije | Javni prevoz u Nišu | Gradske kamere |
AirSrbija - Online kupovina avio karata

Koncerti

Bad Copy u Nišu

bad-copyJedan od najpopularnijih hip-hop bendova na ovim prostorima, Bad Copy, nastupiće 17. maja u dvorištu zgrade Univerziteta u Nišu, popularnoj Banovini. Tom prilikom će i pred niškom publikom promovisati poslednji album Krigle, koji su objavili prošle godine nakon šestogodišnje pauze, a kritičari kažu da je ovo najbolji album u njihovoj karijeri.

Opširnije...

Atheist Rap u Nišu

atheist-rapNovosadski pank-rok bend "Atheist Rap", na turneji kojom obeležava 25 godina postojanja, održaće koncert i u Nišu, 19. aprila u 22 sata na Niškom sajmištu.

Opširnije...

John Paul Keith u Feedbacku

john-paulJohn Paul Keith formirao je The One Four Fives par godina pošto se 2005. preselio u Memfis. Karijeru je započeo pred kraj srednje škole 90-tih u rodnom Noksvilu sa bendom Viceroys (V-Roys).

Opširnije...

Radio koji se vidi

kerberViše od 10 izvođača narodne izvorne muzike i rok grupa nastupiće u petak, 4. aprila, na platou ispred Dečijeg centra u niškom parku Čair, povodom 90 godina postojanja Radio Beograda.

Opširnije...

Kristali u Feedback-u

kristaliPored već starih i svima poznatih "Menjam se", "Sad se svega sećam", "Ustani kreni", "Dva metra", "Osmi dan", bend će svirate sve svoje najvece hitove u Feedbacku u petak 11 aprila!

Opširnije...

Smells Like K. Spirit u Nišu

smelsŠvajcarski Nirvana tribute bend Smells Like K. Spirit će u okviru evropske turneje na kojoj obeležava 20 godina od smrti Kurta Kobejna gostovati u Nišu, 12. aprila, u klubu "Juridicum na Pravnom fakultetu.

Opširnije...

Još članaka...

Strana 1 od 46

Početak
Prethodna strana
1

Najave dešavanja


------------------------------------ REKLAMA ------------------------------------
klub raskrsce Dević Design
nisville130 brako transport i selidbe