ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Popularna mesta na mapi grada
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Popularna mesta na mapi grada
  Web dizajn studio | Marketing | Poznate nišlije | Javni prevoz u Nišu | Gradske kamere |
Pretraga letova i kupovina avio karata

Koncerti

zemlja-gruvaTrenutno najbrojniji bend na domaćoj sceni je za relativno kratko vreme od izdavanja prvog albuma "WTF is gruvlend?" iz klupske atrakcije prerastao u monster band od 11 glava, i najavio da je reč o pojavi kakva se odavno nije desila na domaćoj sceni.

Opširnije...

vasilVasilova ideja o kombinovanju balkanskih tradicionalnih, folk ritmova i zapadnih, modernih muzičkih stilova (jazz, funk, rock, world music…) u njegovoj muzici je u potpunosti autentična i predstavlja nov pristup džez muzici.

Opširnije...

titoU okviru svoje aktuelne evropske turneje poznati američki stoner rock sastav TITO & TARANTULA nastupiće u Nišu, u utorak, 15.jula u Dvorištu Univerziteta u 21h!

Opširnije...

bad-copy-junJedan od najpopularnijih hip-hop bendova na ovim prostorima, Bad Copy, nastupiće 26. juna u dvorištu zgrade Univerziteta u Nišu, popularnoj Banovini. Tom prilikom će i pred niškom publikom promovisati poslednji album Krigle, koji su objavili prošle godine nakon šestogodišnje pauze, a kritičari kažu da je ovo najbolji album u njihovoj karijeri.

Opširnije...

dlm3Nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville Jazz Festivalu, Deca Loših Muzičara održaće posle dužeg vremena samostalni koncert u Nišu u subotu, 28.juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 21h!

Opširnije...

yugrupaLegendarni sastav YU GRUPA, nastupiće u Nišu, dvorište Banovine, u nedelju, 22.juna u 21h.
Karte za koncert po pretprodajnoj ceni od 700 din. mogu se kupiti u muzičkim radnjama:

Opširnije...

Još članaka...

Strana 1 od 48

Početak
Prethodna strana
1

Najave dešavanja


------------------------------------ REKLAMA ------------------------------------
klub raskrsce Dević Design
nisville130 brako transport i selidbe