ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
  Web dizajn studio | Marketing | Poznate nišlije | Javni prevoz u Nišu | Gradske kamere |
AirSrbija - Online kupovina avio karata

Koncerti

Partibrejkersi u Banovini

partibrejkersU petak, 9. maja u 21 sat, u Nišu, u dvorištu Banovine počeće sezona koncerata na otvorenom a čast da "budu prvi" pripala je "Partibrejkersima".
Pretprodajna mesta za karte od 700 dinara su muzičke prodavnice "Vintage Shop", "Music House", "CD sound" i "Energy Music Shop".

Opširnije...

The Beatles tribute band - The Bestbeat

bbJoš jedna zanimljiva "tribute" svirka u niškom klubu Juridicum na Pravnom fakultetu. Ovog puta gostuje beoogradski The Beatles tribute band - The Bestbeat, u petak, 25. aprila, od 22h

Opširnije...

Bad Copy u Nišu

bad-copyJedan od najpopularnijih hip-hop bendova na ovim prostorima, Bad Copy, nastupiće 17. maja u dvorištu zgrade Univerziteta u Nišu, popularnoj Banovini. Tom prilikom će i pred niškom publikom promovisati poslednji album Krigle, koji su objavili prošle godine nakon šestogodišnje pauze, a kritičari kažu da je ovo najbolji album u njihovoj karijeri.

Opširnije...

Atheist Rap u Nišu

atheist-rapNovosadski pank-rok bend "Atheist Rap", na turneji kojom obeležava 25 godina postojanja, održaće koncert i u Nišu, 19. aprila u 22 sata na Niškom sajmištu.

Opširnije...

John Paul Keith u Feedbacku

john-paulJohn Paul Keith formirao je The One Four Fives par godina pošto se 2005. preselio u Memfis. Karijeru je započeo pred kraj srednje škole 90-tih u rodnom Noksvilu sa bendom Viceroys (V-Roys).

Opširnije...

Radio koji se vidi

kerberViše od 10 izvođača narodne izvorne muzike i rok grupa nastupiće u petak, 4. aprila, na platou ispred Dečijeg centra u niškom parku Čair, povodom 90 godina postojanja Radio Beograda.

Opširnije...

Još članaka...

Strana 1 od 47

Početak
Prethodna strana
1

Najave dešavanja


------------------------------------ REKLAMA ------------------------------------
klub raskrsce Dević Design
nisville130 brako transport i selidbe