ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ANA STANIĆ

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ je rođena 8. decembra 1975. godine u Nišu.
Od 1994. počinje da se bavi pevanjem u muzičkom duetu “Mobi Dik”. Posle tri snimljena albuma i velikog uspeha u duetu, sa ukupno preko 300.000 prodatih ploča, odlučuje se na solo karijeru, i od 1998. godine nastupa samostalno. Do sada je snimila 6 samostalnih albuma. Krajem 2008. godine diplomirala je filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, a u toku studiranja bila je producent filma “Apsolutnih 100″.

Diskografija

Metar iznad asfalta, 1998, PGP RTS
Ana Stanić, 1999, Automatik
Vidim te kad, 1999, PGP RTS
Tri, 2002, PGP RTS
U ogledalu, 2004, City Records
Sudar, 2008, PGP RTS

Ostavi komentar